Zpracování: Ruční sklizeň. Víno kvasilo a zrálo v nerezu, 6 měsíců na jemných kalech.
Senzorické hodnocení: Víno zelenkavé barvy. Intenzivní muškátová vůně s tóny limety a limetové kůry. Chuť je příjemná šťavnatá koresponduje s vůní. Pěkné osvěžující a lehké víno. Vhodné k lehkým předkrmům, kořenitým úpravám drůbežího masa nebo grilovaným rybám a mořským plodům.
Muškát moravský (zkratka MM) je moštová odrůda révy vinné, určená k výrobě bílých vín, která byla vyšlechtěna ještě v bývalém Československu, Šlechtitelské stanici vinařské v Polešovicích na Moravě, kříženec odrůd Muškát Ottonel a Prachttraube. Acidita je nižší, proto je nutné pro výrobu suchých vín sklízet hrozny včas. Vína mají světle žlutou barvu, výraznou muškátovou vůni, někdy s tóny černého rybízu, chuť lehčí, s nižším obsahem kyselin. Ve vůni a chuti můžeme hledat muškát, černý rybíz, příjemnou lehkost spojenou s ovocnými tóny. Jemně muškátové víno je vhodné jako aperitiv k předkrmům z husích jater nebo k plodům moře, hodí se i k mírně sladkým dezertům. Suché víno je vhodné k jemné paštice.