Soutěž s To si vypijeme!

Do soutěže to si vypijeme jsme věnovali víno Rulandské šedé 1988.

Ročník 1988 si spousta lidí pamatuje především kvůli nedostatku toaletního papíru. Do kin vstoupil film Bony a klid. Náš svět na dobro opustila herečka Nataša Gollová, známá z filmů Eva tropí hlouposti nebo Kristián. Světlo světa naopak v tomto roce spatřil například fotbalový reprezentant Bořek Dočkal.

Pro vinaře to byl rok dobrý. Počasí révě přálo a po několika slabších letech v roce 1988 dozrála většina odrůd na požadovanou úroveň a vína bylo hodně.

Rulandské šedé dělal můj tatínek ve svém prvním vinohradě, kde máme dneska už vysázené chardonnay.

Samotné víno je zlatavé barvy, s intenzivní aromatikou kde se už projevuje především nazrálost vína. V chuti je jemné, pěkně zakulacené a v dochuti jde krásně cítit mix sušeného ovoce.

Víno nikdy nepůjde do prodeje je ho cca 60 lahví a bude sloužit k zvláštním příležitostem. Nyní máte jedinečnou možnost víno získat i v soutěži „To si vypijeme“ do které jsme se přihlásili a věnovali 6 lahví.

Pokud si objednáte alespoň 6 lahví libovolného vína obdržíte (na kartonu zevnitř bude nalepený) speciální kód. Který když si zaregistrujete na www.tosivypijeme.cz tak se dostanete do slosování právě o tyto vína. Tak neváhejte a objednávejte na našem e-shopu!